Skip to content

Grafisch ontwerp

Complete huisstijlen, flyers, signing, menukaarten en nog zo veel meer!

Ik geef vorm, aan verschillende soorten uitingen. Mijn vak is heel breed, van visitekaartjes tot de bestickering van een vrachtwagen en van websites tot huisstijlen. Ik zie er naar uit om samen te werken. Waarom samen? Omdat je jouw onderneming het best kent. Samen bereiken we het meest passende eindresultaat. Ik help met het visueel maken en uitdenken van een sterk merk.

Webontwerp

Stijlvol en passend design voor uw website. Helemaal op maat.

Webdesign is absoluut iets waar ik ontzettend veel energie van krijg. Uw bedrijfsidentiteit omzetten naar een stijlvolle website die met behulp van mijn contacten volledig responsive wordt gemaakt. Omdat bijna alles via mobiel of tablet word bekeken, houden we rekening met verschillende devices. Geen templates maar een ontwerp op maat.

Social media

Daar heeft u als ondernemer toch helemaal geen tijd voor? 

Ik snap dat u zich wil focussen op dingen waar u wél tijd in wil stoppen. Ik werk uw social media kanalen bij en zorg voor relevante informatie en content. Heeft u interesse in het uitbesteden van uw social media? Stuur mij eens een berichtje, dan vertel ik u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Drukwerk

Ik zoek voor u de juiste materialen om uw uiting compleet te maken.

Het juiste materiaal? Ja! Ik geloof dat de juiste materialen een ontwerp nog een keer zo mooi kunnen maken. Ik ga voor u aan de slag om o.a. de juiste papiersoorten en afwerkingen te vinden zodat uw uiting er tussen alle andere uitspringt. Gewoon om het helemaal af te maken!