MOCKUP-MOODBOARD.jpg

Over mij

Victoria wie?

Ik ben Victoria. Grafisch vormgever, mama van Sela, houdt van kleuren en de zee, werkt het liefst in de ochtend en wordt erg blij van een pakkende, maar vooral passende, huisstijl.

Ik houdt van mijn werk! Naja, werk vindt ik niet de juiste benaming. Elke dag doen waar ik blij van word, dat zijn opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en werken met de mooiste fonts, kleuren en vormen. Het is een zegen om elke dag bezig te mogen zijn met dat wat ik het allerleukst vind. Natuurlijk maken de lieve woorden van opdrachtgevers het werk nog leuker.

Wanneer ik een go krijg van een opdrachtgever ‘duik’ er volledig in. In de achtergrond, persoonlijkheid, doelgroep en werkwijze van mijn opdrachtgever. Zo weet ik zeker dat het eindresultaat naadloos aansluit bij de wensen van mijn opdrachtgever. 

Als vormgever leg je toch een stukje van jezelf in de ontwerpen, waardering voor het geleverde werk voelt daarom nog specialer.

Grappig weetje.. Ik heb een ontzettende voorliefde voor mooie materialen en afwerkingen! Ja echt, ik geloof dat de juiste materialen een offline ontwerp nog mooier kunnen maken. Ik ga voor je aan de slag om de juiste papiersoorten en afwerkingen te vinden zodat jouw uiting er tussen alle andere uitspringt. Gewoon om het helemaal af te maken!

foto3.JPG
logo-VGV.png